Winkelwagen

Subtotal € 0,00
orsini

Orsini staat voor kwaliteit, service en geraffineerd design. Vakmanschap en traditie gaan hand in hand met hedendaagse en klassieke ontwerpen en bijzondere aandacht voor trouwringen. Voor onze collecties, zowel afgewerkte producten als eigen creaties, werken we samen met gerenommeerde Belgische en internationale ontwerpers en producenten. Onze collecties zullen u ongetwijfeld inspireren.

Bekijk de collectie
Bigli

Bigli

Bigli creëert juwelen met hedendaagse ontwerpen in authentieke materialen, passend voor elke gelegenheid: verjaardag, huwelijk of geboorte. Noem het gerust een boeiend verhaal dat ook uw verhaal is. De ontwerpers van Bigli brengen hedendaags ontwerpen met hoge kwaliteit die inspireren en bijblijven. En alleen de beste materialen zijn goed genoeg voor uw juweel. Dat is Bigli, uw verhaal is het vertellen waard.

Bekijk de collectie
Marco Bicego

Marco Bicego

De collecties van Marco Bicego zijn een ode aan schoonheid en vertegenwoordigen de kwaliteit en het geheim van Italiaans juwelenontwerp. De ontwerpen staan voor finesse, elegantie, klasse en zijn geïnspireerd op imperfecties in de natuur. Deze imperfecties creëren harmonie, evenwicht en mooie vormen met als resultaat uniek en toonaangevend design, een juweel dat inspireert en bekoort. Ontdek de bijzondere collecties van Marco Bicego.

Bekijk de collectie

Davice

Davice, dat is Italiaans design ten top. Het merk is synoniem met Italiaanse stijl in exclusieve sieraden, een stijl die inspireert door de perfecte mix van klassieke schoonheid en modern design. De combinatie van ambachtelijk vakmanschap en een modern ontwerp geeft deze sieraden een uniek karakter. Ontdek het bijzondere en Italiaanse karakter van deze uitzonderlijke collecties juwelen.

Bekijk de collectie
Hulchi Belluni

Hulchi Belluni

Elk Hulchi Belluni juweel vertaalt persoonlijke emoties en schenkt evenwicht tussen lichaam en leefwereld, want er gaat veel meer schuil achter een Hulchi Belluni juweel dan enkel uitgelezen vakmanschap en exclusieve esthetische perfectie. De onderliggende gedachtegang bij de creatie van ieder stuk  is gebaseerd op de Feng Shui, de ruim 3000 jaar oude oosterse levensfilosofie. Hierin staat ‘chi’ (levenskracht) centraal. Deze energie straalt af op uw lichaam en houdt uw omgeving op organische wijze in evenwicht.

Geniet van dit juweel. Het is veel meer dan een kostbaarheid. Het is een aandenken en een mijmering. Het is het verhaal van de fascinerende ontmoeting van stralende klasse, positieve energie en harmonieus evenwicht in het maanverlichte decor van uw eigen ultieme droom…

Bekijk de collectie
La Brune & La Blonde

La Brune & La Blonde

 LA BRUNE & LA BLONDE signature is the NUDE DIAMOND, free of setting, to be worn like a second skin.

This magical process reveals the diamond from every angle and enhances its brightness. Thanks to this concept, LA BRUNE & LA BLONDE gives a new twist to a timeless piece: the solitaire diamond. Its creations are intimate and sensual, women can wear them daily, in an easy and personal way.

The inspiration comes from high jewellery pieces which mix set stones with twinkling diamonds free of claws.

LA BRUNE & LA BLONDE catch this amazing effect and propose it on easy-to-wear jewel pieces.

True to its savoir faire and desire to show stones as they have never been shown before, LA BRUNE & LA BLONDE extends its NUDE DIAMOND concept to colored precious stones with the latest CONFETTI collection. Rubies, sapphires emeralds, tsavorites … will now also be featured at 360°.

Bekijk de collectie
Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.