Winkelwagen

Subtotal € 0,00

Orsini is een huis van vertrouwen in de diamantstad Antwerpen. Onze familie staat voor drie generaties van maatwerk in diamanten en juwelen met exclusieve Belgische en internationale collecties. Uw wensen beantwoorden wij met een persoonlijk service op maat. Bij Orsini gaat het over u: we zoeken samen de ideale combinatie van diamant en juweel.

De lange traditie en de ervaring als juwelier gaat van vader op zoon: wij garanderen u exclusiviteit, kwaliteit, keuze en een correcte prijs. Onze juwelen en de diamanten worden zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd. In ons eigen atelier vervaardigen onze specialisten eigen handgemaakte juwelen, zowel voor de Orsini collectie als voor onze creaties op vraag van onze klanten. Wij verwachten u!

ANTWERP'S MOST BRILLIANT

Orsini is gecertificeerd voor het kwaliteitslabel van de Stad Antwerpen en het Antwerp World Diamond Centre, het platform van de Antwerpse diamantsector. Dit kwaliteitscertificaat verkregen we na een onafhankelijk audit door een erkende auditor, die onze manier van werken grondig doorlicht en het certificaat alleen aflevert na een positieve evaluatie. U bent zeker dat wij rigoureuze kwaliteitsvereisten aanhouden, Orsini is dan ook Antwerp’s Most Brilliant-juwelier.

Kwaliteit en keuze

Onze kwaliteit en keuze verzekeren we met ons team van gespecialiseerde verkopers, twee goudsmeden en een gecertificeerde expert van de Hoge Raad voor Diamant. We geven een huiscertificaat bij elk juweel. U krijgt standaard een labocertificaat van GIA of HRD bij diamanten groter dan 0.60 karaat. Op aanvraag kan een labocertificaat al vanaf 0.30ct.

Persoonlijke service

Bij Orsini kiezen we resoluut voor onze klanten: u komt bij ons op de eerste plaats. Reken op een uitmuntende persoonlijke service zowel voor als na verkoop. Uw droomjuweel wordt in eigen atelier gepersonaliseerd of aangepast, zoals u het wilt. Ook herstellingen zijn altijd mogelijk. Reken op ons vakkundig en persoonlijk advies, wij nemen de tijd voor u.

Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.
Accepteer geselecteerde cookies